Известие

Collapse
No announcement yet.

Жичкаджия?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Жичкаджия?

Пичове,можете ли да ми препоръчате добър жичкаджия в софия,защото на 155цата не и бачка оборотомера (като удариш по таблото тръгва,но пак спира),за задна дясна врата не бачка централното и задната лампа вътрешната се включва когато си иска и смуче акумулатора Благодаря ви предварително !
    ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
    BMW e39 facelift

Задната лампа , ако е тази в багажника - провери си ключалката.Напръскай с WD 40 , възможно е да е клеясала от мръсотия,кал, прах.[/img]
    Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
    Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Re: Жичкаджия?

Първоначално публикувано от grishav
      Пичове,можете ли да ми препоръчате добър жичкаджия в софия,защото на 155цата не и бачка оборотомера (като удариш по таблото тръгва,но пак спира),за задна дясна врата не бачка централното и задната лампа вътрешната се включва когато си иска и смуче акумулатора Благодаря ви предварително !
      Аз бих препоръчал Велин но трябва да се свържеш с Бобо за да ти даде телефона му
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

В темата със сервизите го има като клубен сервиз
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
        X